Teniski klub Agrimes funkcioniše u sastavu sportskog centra Agrimes, koji se nalazi na Bežanijskoj kosi, ul. Marka Čelebonovića br. 2 (preko puta TC Idea). Pored teniskih terena izgrađen je teren za mali fudbal i rukomet i sala za kondiciju. Centar radi svaki dan od 08.00 do 24.00 sata.

Teniski klub Agrimes raspolaže sa deset teniskih terena. Šest terena su na otvorenom, a četiri terena se nalaze u hali, od toga su tri terena sa šljakom i jedan teren je na tepihu. Navedeni tereni se koriste za pripremu takmičara u konkurenciji seniora, zatim juniora do 18 godina i devojčica i dečaka do 12, 14 i 16 godina. Kao rezultat kvalitetnog rada i dobrih priprema, ističemo plasman seniorske ekipe u prvu saveznu ligu. Pored pripreme takmičara, organizovana je teniska škola i tenisko zabavište. U toku godine organizuju se turniri za navedene konkurencije prema kalendaru TSS i TSB. Teniski tereni se koriste i za potrebe rekreacije. Termini se izdaju na principu pretplate i na principu svakodnevnog zakazivanja.

U toku je letnja sezona, što znači da je moguće korišćenje svih deset teniskih terena. Tereni su na raspolaganju svim korisnicima svaki dan od 08.00 do 24.00 sata. Korišćenjem vanjskih terena stvoreni su uslovi za proširenje postojećih kapaciteta, kako za rekreaciju tako i za tenisku školu i tenisko zabavište.

Fudbalski teren se nalazi u izdvojenoj hali sa svlačionicama. Za razvoj fudbala, u centru rade tri škole fudbala za decu. U večernjim satima teren se izdaje za potrebe rekreacije.

Karate, aikido, džudo ….
SC Agrimes ima posebno uređenu sportsku halu u kojoj se redovno održavaju obuka i treninzi iz borilačkih veština kao što su aikido, karate i džudo.

Kondicija:
U cilju fizičke pripreme, centar omogućava kompletne pripreme za tenisere i druge sportiste. Pripreme se realizuju svakodnevno i za sve uzraste.

Sportski centar ima kafe klub na dva nivoa, sa pogledom na teniske terene. U klubu je instaliran bežični inernet. Korisnicima sportskih terena su na raspolaganju svlačionice sa kabinama za tuširanje.

TK Agrimes
Marka Celebonovica 15
Belgrade Serbia